Steva Đakonovića Čiče bb, Ulcinj

O Nama

O Nama

Hotel je udaljen 4 min hoda od plaže. Hotel Albatros je smešten na jedinstvenom mjestu na lokaciji koju okružuje borova šuma. U ponudi ima 2 restorana, raznovrsne sadržaje za zabavu. Bežični internet se može besplatno koristiti. Nalazi se na 1 km od centra Ulcinja.
Sve sobe hotela Albatros su klimatizovane i uključuju pogled na more. Pored toga, svaka sadrži balkon, mini-bar i TV sa satelitskim kanalima. Sopstvena kupatila su opremljena kadom ili tušem.
Hotel Albatros takođe nudi bar u lobiju, dečiji kutak i saunu. Gostima su na raspolaganju 2 hotelske plaže, od kojih je jedna nudistička. Mala peščana plaža je udaljena 800 metara.

O Ulcinju – poznat još u doba antike, važan grad i luka u srednjem vijeku, sa starim gradom, orijentalnom čaršijom, jedinstvenim plažama, danas je jedan od najposjećenijih gradova južnog jadrana.

Hotel Albatros

Hotel Albatros u svojoj ponudi ima 2 restorana. U restoranima našeg hotela spremamo više vrsta jela i takođe nudimo veliki broj alkoholnih i bezalkoholnih pića. Naše osoblje učiniće sve da vaš boravak kod nas bude poseban doživljaj.